- රුලං කෝප්ප 1
- සීනි කෝප්ප 1/2
- බේකින් සෝඩා තේ හැඳි 1/2
- බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 1
- ලුණු පින්ච් එකක්
- එළවළු තෙල් මේස හැඳි 5
- කිරි කෝප්ප 1/2
- වැනිලා තේ හැඳි 1
- මීකිරි කෝප්ප 1/2
ඊලඟට තෙල් ටික දාගන්න. කිරි සහ වැනිලා දාගන්න. කලවම් කරලා විනාඩි 30ක් වහලා තියන්න.
දැන් මීකිරි ටික එකතු කරගෙන කලවම් කරලා බටර් ගාගත් ට්රේ එකකට දාලා සෙල්සියස් 200°ට විනාඩි 30ක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment