Search This Blog

Monday, June 29, 2020

කඩල කොත්තු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. හොඳින් තම්බාගත් කඩල ග්‍රෑම් 200
  2. චොප්කරගත් ළූණු ගෙඩි 1
  3. බිත්තර 2
  4. ලුණු හා ගම්මිරිස්කුඩු
  5. අබ ඇට ටිකක්
  6. සිහින්ව කපාගත් කරපිංචා කොළ කිහිපයක්
  7. කෑලිමිරිස් තේ හැඳි 2
  8. එළවළු තෙල් ටිකක්

  • පෑන් එකට තෙල් ටිකක් දාගන්න. ටිකකින් අබ දමා පුපුරනකොට ළූණු හා කරපිංචා එක්කරන්න.
  • තෙම්පරාදු වේගෙන එනකොට කඩල ටික දාගන්න. දැන් ලුණු පින්ච් එකක් ස​හ ගම්මිරිස්කුඩු දාගන්න. විනාඩි 2ක් වගේ වහලා තියන්න.
  • බිත්තර කඩලා පොඩ්ඩක් බීට් කරලා කඩල වලට එකතු කරන්න. හොඳට බිත්තර කඩල වල දැවටිලා ස්ක්‍රැම්බල් උනාම අන්තිමට කෑලිමිරිස් දාලා ටිකකින් ලිප ඕෆ් කරගන්න.

No comments:

Post a Comment