අවශ්ය ද්රව්ය
- ග්රේට් කරගත් අලගෙඩි 2
- ග්රේට් කරගත් කැරට් අල 1
- ලුණු
- ගම්මිරිස්කුඩු
- චොප්කරගත් ලීක්ස් ටිකක්
- බිත්තර 2
- අල ටික අයිස් වතුර එකක දාලා ටිකක් වෙලා තියලා වතුර මිරිකලා අරගන්න. ඒකට ලුණු, ගම්මිරිස්කුඩු, කැරට්, ලීක්ස් හා බිත්තර දෙක දාලා හොඳට කලවම් කරගන්න.
- දැන් පෑන් එකට බටර් ටිකක් දාලා මිශ්රණයෙන් ටිකක් දාලා තුනී කරලා අඩු ගින්දරේ දෙපැත්ත ෆ්රයි කරගන්න.
No comments:
Post a Comment