අවශ්ය ද්රව්ය
- මුං පැළ ග්රෑම් 200
- ඉඟුරු, සුදුළූණු පේස්ට් මේස හැඳි 1
- ලුණු
- සෝයාසෝස් මේස හැඳි 2
- තල තෙල් තේ හැඳි 1
- විනාකිරි තේ හැඳි 2
- සීනි ස්වල්පයක්
- වතුර භාජනයක් ලිපේ තියලා උතුරනකොට ලුණු ටිකක් දාලා මුං පැළ ටික දාලා විනාඩි 2ක් වගේ තම්බලා අයිස් වතුර භාජනයක ටිකක් වෙලා දාලා තියලා වතුර පෙරාගන්න.
- මේකට සෝයාසෝස්, ඉඟුරු සුදුළූණු පේස්ට්, විනාකිරි, සීනි හා තලතෙල් ටිකත් දාගෙන හොඳට කලවම් කරගන්න.
(මුං පැළ ගෙදරම හදාගන්න මුං ඇට රැයක් පෙඟෙන්න තියල වතුර බේරල පෙට්ටියක දාල දින දෙකක් විතර සිසිල් අඳුරු තැනක වහල තියන්න)
No comments:
Post a Comment