අවශ්ය ද්රව්ය
- යෝගට් කෝප්ප ග්රෑම් 400
- බිත්තර 2
- පාන්පිටි ග්රෑම් 200
- ලුණු
- බටර්
- බිත්තර ටික විස්ක් කරලා ඒකට යෝගට් ටික දාගන්න. මේකට වතුර කෝප්ප 3/4ක් වගේ දාලා කලවම් කරගන්න.
- ඊලඟට පාන්පිටි හා ලුණු කලවම් කරලා යෝගට් මිශ්රණයට එකතු කරලා කැටි නොගැසෙන්න විස්ක් කරගන්න.
- බටර් ටිකක් පෑන් එකට දාලා දියවෙනකොට බැටර් එකෙන් ටිකක් දාලා පෑන් කේක් එක දෙපැත්තම ගෝල්ඩන් කලර් වෙනකල් පෑන් ෆ්රයි කරගන්න.
No comments:
Post a Comment