අවශ්ය ද්රව්ය
- බතල ගෙඩි 2
- ඔලිව් ඔයිල් මේස හැඳි 1
- ලුණු අවශ්ය පමණට
සාදන ආකාරය:
- බතල සිහින්ව කපාගෙන ලුණු සහ තෙල් එක්ක මැරිනේට් වෙන්න තියන්න.
- ඊට පස්සේ ප්රීහීට් අවන් එකේ සෙල්සියස් අංශක 135ට විනාඩි 30-35ත් අතර වෙනකන් තියන්න. රන්වන් පාට වෙනකන් ඉන්න ඕනි කොහොම හරි. සැරට අවශ්ය අයට මිරිස් ගම්මිරිස් දාන්න පුළුවන් ඒත් බතල එක රහයි මෙහෙම.
No comments:
Post a Comment