යෝගට් ඩෝනට්ස්
අවශ්ය ද්රව්ය
- යෝගට් එකක්
- සම්පූර්ණ බිත්තර 1
- බිත්තර කහමද 1
- අයිසින් ෂුගර් මේස හැඳි 2 1/2
- ලුණු පින්ච් එකක්
- පාන්පිටි කෝප්ප 1/2
- බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 1
- බැදගැනීමට තෙල්
- සීනි මේස හැඳි 2
- කුරුඳු කුඩු පින්ච් එකක්
- යෝගට් වලට බිත්තරය හා බිත්තර කහමදය දාලා හොඳට විස්ක් කරගන්න. ඊලඟට අයිසින් ෂුගර් හා ලුණු එකතු කරලා කලවම් කරගන්න.
- වෙනම බෝල් එකක පාන්පිටි වලට බේකින් සෝඩා එකතු කරලා හොඳට කලවම් කරගන්න. ඒ ටික යෝගට් මිශ්රණයට දාලා බැටර් එකක් හදාගන්න.
- දියාරු වැඩි නම් තව පිටි ටිකක් දාගන්න. ගොඩක්ම තික් කරගන්නත් එපා.
- දැන් තෙල් ටිකක් ලිපේ තියලා රත්වෙනකොට මේ බැටර් එකෙන් හැන්දක් අරන් තෙලට දාගන්න.ඔය වගේ තාච්චියේ තැනින් තැනට බැටර් එකෙන් ටික ටික දාලා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
- සීනි වලට කුරුඳු කුඩු කලවම් කරලා මේ බැදගත් ඩෝනට් උණුවෙන්ම සීනි වල තවරලා කෑමට ගන්න.
No comments:
Post a Comment