Search This Blog

Sunday, June 28, 2020

පරිප්පු මැල්ලුම්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය


  1. පරිප්පු ග්‍රෑම් 100
  2. ගාගත් පොල් කෝප්ප 1
  3. සුදුළූණු බික් 4
  4. රතුළූණු ගෙඩි 3
  5. අමුමිරිස් කරල් 2
  6. ගොරකා කෑල්ලක්
  7. කරපිංචා
  8. කහකුඩු තේ හැඳි 1
  9. ලුණු
  10. කුරුඳුපොතු කෑල්ලක්
  11. වියලි මිරිස් කරල් 3
  12. අබ ස්වල්පයක්

  • පරිප්පු වලට වතුර එකතු කරල බෙරි  නොවෙන්න තම්බගන්න. සුදුළූණු, රතුළූණු, අමුමිරිස්, ගොරකා, කහකුඩු, කරපිංචා, කුරුඳුපොතු, ලුණු දාලා අඹරලා ඒකට පොල් ටිකත් දාලා අඹරගන්න.
  • පරිප්පු බෙරි නොවෙන්න හොඳට තැම්බුනාම පොල් මැල්ලුම එකතු කරන්න.
  • වෙනම භාජනයක තෙල් ටිකක් ලිපේ තියලා රත්වෙනකොට අබ ටික දාලා ටිකකින් වියළි මිරිස් ටික කඩලා දාගන්න. මේ තෙම්පරාදුවට පරිප්පු දාලා කලවම් කරගන්න.

No comments:

Post a Comment