අවශ්ය ද්රව්ය
- කිරි කෝප්ප 1 1/2
- පාන්පිටි කෝප්ප 1
- කොකෝ පවුඩර් 1/4
- සීනි කෝප්ප 1
- බේකින් පවුඩර් තේ හැඳි 1
- බේකින් සෝඩා තේ හැඳි 1/4
- ක්ෂණික කෝපි මේස හැඳි 1
- තෙල් මේස හැඳි 1/2
- මුදවපු කිරි කෝප්ප 1/3
සාදන ක්රමය:
- භාජනයකට කිරි සහ කෝපි දමා හොඳින් කවලම් කරගන්න. පාන් පිටි, කොකෝ පවුඩර්, සීනි, බේකින් පවුඩර්, බේකින් සෝඩා පෙනේරයක් භාවිතයෙන් හලා ගන්න. ඉන්පසු එයට තෙල්, කලින් සාදාගත් කෝපි කිරි මිශ්රණය සහ මුදවපු කිරි හොඳින් කවලම් කරගන්න.
- කේක් මෝල්ඩ් එකේ තෙල් ටිකක් ගාලා තෙල් කඩදාසියක් තියන්න. දැන් අඩිය ඝනකම් භාජනයක් අරන් ඒක ගෑස් ලිපේ තියන්න. ඒකේ Cooling Rack එකක් හෝ යකඩ දරණුවක් තියන්න. දැන් ඒක වහලා අඩු ගින්දරේ විනාඩි 5ක් රත් කරන්න. ඉන්පසු කේක් මෝල්ඩ් එක දරණුව මත දමා විනාඩි 50ක් මද ගින්නේ වසා තබන්න.
No comments:
Post a Comment