අවශ්ය ද්රව්ය
- ගෝවා කොළ මිටියක්
- ලුණු අවශ්ය පමණට
- ගම්මිරිස් අවශ්ය පමණට
- මිරිස් කුඩු අවශ්ය පමණට
- ඔලිව් ඔයිල් මේස හැඳි 2
සාදන ආකාරය:
- ගෝවා කොළ පහසු හැඩවලට කපාගන්න. ඊට ඔලිව් ඔයිල් එකතු කරගන්න. පස්සේ අනෙක් අඩුමකුඩුම ටිකත් දාන්න.
- මේ ටික ප්රීහීට් අවන් එකේ සෙල්සියස් 180ක උෂ්ණත්වයකින් විනාඩි 30-35ත් අතර වෙලාවක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment