Search This Blog

Monday, June 29, 2020

අග්ගලා

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. හාල් ග්‍රෑම් 200
  2. සීනි ග්‍රෑම් 50
  3. සිහින්ව ගාගත් පොල් කෝප්ප  1
  4. කුඩුකරගත් එනසාල් ඇට ටිකක්
  5. ලුණු
  6. ගම්මිරිස්කුඩු
  7. පැණි බෝතල් 1/4

  • හාල් ටික පෙඟෙන්න තියල අරන් රන්වන් පාට වෙනකල් කබලේ බැදගන්න. දැන් මේක කුඩු කරගන්න. 
  • පැණි ටික රත් කරගෙන ඒකට  පොල්, එනසාල්, ලුණු, ගම්මිරිස්කුඩු එකතු කරලා ඒකටම කුඩු කරපු හාල් එකතු කරල අතේ නොඇලෙන පදමට ආවම ගුලි හදාගන්න.

No comments:

Post a Comment