Search This Blog

Monday, June 29, 2020

චොක්ලට් ලාවා පෑන්කේක්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. හෙවි ක්‍රීම් කෝප්ප 1
  2. ඩාක් චොක්ලට් චිප්ස් කෝප්ප 1
  3. බිත්තර කහමද 2
  4. බිත්තර සුදුමද 4
  5. සීනි මේස හැඳි 2
  6. මෙල්ටඩ් බටර් මේස හැඳි 3
  7. කිරි කෝප්ප 1 1/2
  8. පාන්පිටි කෝප්ප 2
  9. බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 2
  10. ලුණු පින්ච් එකක්

  • හෙවි ක්‍රීම් වලට චොක්ලට් ඩබල් බොයිල් කරලා දාගෙන කලවම් කරගන්න.
  • ගලවගන්න පහසු මෝල්ඩ් එකකට චොක්ලට් ටික දාලා ෆ්‍රීස් කරගන්න.
  • බිත්තර කහමද හා සීනි විස්ක් කරගන්න. මේකට මෙල්ටඩ් බටර් සහ කිරි දාලා හොඳට කලවම් කරගන්න.
  • පාන්පිටි වලට බේකින් පව්ඩර් හා ලුණු දාලා කලවම් කරලා බිත්තර මිශ්‍රණයට දාගන්න. බිත්තර සුදුමද ටික වෙනම බඳුනක හිම වෙනකල් බීට් කරලා මේකට එකතු කරගන්න.
  • නන්ස්ටික් පෑන් එකට බටර් ටිකක් දාලා, බැටර් එකෙන් ටිකක් දාලා, ෆ්‍රීස් කරගත් චොක්ලට් කෑල්ලක් මැද්දට තියල උඩින් තව බැටර් ටිකක් දාලා චොක්ලට් කෑල්ල වසාගන්න. දෙපැත්තම ෆ්‍රයි කරගන්න.

No comments:

Post a Comment