මාරි බිස්කට් පුඩින්
අවශ්ය ද්රව්ය
- මාරි බිස්කට් 200g පැක් එකක්
- කිරි ටිකක්
- බටර් 50g
- අයිසින් ෂුගර් 200g
- චොක්ලට් පව්ඩර් මේස හැඳි 2 ක් පමණ
- මයිලෝ මේස හැඳි 2ක්
- චොප් කරපු කජු ටිකක් අවශ්ය නම්
- බටර්, අයිසින් ෂුගර්, චොක්ලට් පවුඩර්, මයිලෝ බීට් කරලා චොක්ලට් බටර් අයිසින් එක හදාගන්න
- හතරැස් ට්රේ එකක් අරගෙන බිස්කට් එකින් එක අරන් කිරි වල පොඟවලා ට්රේ එකේ ඇතුළතින් එක ලේයර් එකක් අතුරගන්න.
- ඉන්පසු අර බිස්කට් ලේයර් එකට උඩින් අයිසින් ලේයර් එකක් අතුරගන්න. ඒකට උඩින් කජු ටිකක් ඉහගන්න.
- ඊට පස්සෙ ආයෙ කිරි වල පොඟවපු බිස්කට් ලේයර් එකක් දාගන්න. ආයෙත් අයිසින් ලේයර් එකක් දාගන්න. ඒ වගේ ට්රේ එක පිරෙන්නම ලේයර්ස් දාගන්න.
- අන්තිමට චොකල්ට් අයිසින් ගාගෙන කජු ඉහලා, ලන්ච් ශීට් එකකින් වහලා ෆ්රිජ් එකට දාගන්න. සෙට් උනාම එළියට අරන් කොටු කපාගන්න පුළුවන්.
No comments:
Post a Comment