Search This Blog

Monday, June 29, 2020

මාරි බිස්කට් පුඩින්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. මාරි බිස්කට් 200g පැක් එකක්
  2. කිරි ටිකක්
  3. බටර් 50g
  4. අයිසින් ෂුගර් 200g
  5. චොක්ලට් පව්ඩර් මේස හැඳි 2 ක් පමණ
  6. මයි​ලෝ මේස හැඳි 2ක්
  7. චොප් කරපු කජු ටිකක් අවශ්‍ය නම්

  • බටර්, අයිසින් ෂුගර්, චොක්ලට් පවුඩර්, මයිලෝ බීට් කරලා චොක්ලට් බටර් අයිසින් එක හදාගන්න
  • හතරැස් ට්‍රේ එකක් අරගෙන බිස්කට් එකින් එක අරන් කිරි වල පොඟවලා ට්‍රේ එකේ ඇතුළතින් එක ලේයර් එකක් අතුරගන්න.
  • ඉන්පසු අර බිස්කට් ලේයර් එකට උඩින් අයිසින් ලේයර් එකක් අතුරගන්න. ඒකට උඩින් කජු ටිකක් ඉහගන්න.
  • ඊට පස්සෙ ආයෙ කිරි වල පොඟවපු බිස්කට් ලේයර් එකක් දාගන්න. ආයෙත් අයිසින් ලේයර් එකක් දාගන්න. ඒ වගේ ට්‍රේ එක පිරෙන්නම ලේයර්ස් දාගන්න.
  • අන්තිමට චොකල්ට් අයිසින් ගාගෙන කජු ඉහලා, ලන්ච් ශීට් එකකින් වහලා ෆ්‍රිජ් එකට දාගන්න. සෙට් උනාම එළියට අරන් කොටු කපාගන්න පුළුවන්. 

No comments:

Post a Comment