Search This Blog

Sunday, June 28, 2020

රාබු චිප්ස්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 

  1. රාබු අල 2
  2. පොල්තෙල් මේස හැඳි 1
  3. ලුණු අවශ්‍ය පමණ
  4. ගම්මිරිස් අවශ්‍ය පමණ
  5. මිරිස් කුඩු අවශ්‍ය පමණ



සාදන ආකාරය:

  • රාබු කැමති හැඩේට ඒත් හීනියට කපාගන්න. ලුණු වතුරේ විනාඩි 15ක් පමණ තියලා ඇල් වතුරින් සෝදන්න. 
  • රාබු පෙති ටිකට ලුණු, ගම්මිරිස්, මිරිස් සහ තෙල් හැන්ද දමා පොඩ්ඩක් මැරිනේට් වෙන්න තියන්න. 
  • ඊට පස්සේ ප්‍රීහීට් අවන් එකේ සෙල්සියස් 200 උෂ්ණත්වයට විනාඩි 10ක් උඩ කොයිල් එකෙනුත් 10ක් යට කොයිල් එකෙනුත් වෙන විදියට බේක් කරගන්න.

No comments:

Post a Comment