ලස්සනට පිපිල තියෙන නෙළුම් මල් වලින් රසවත් කෑම හදන්න පුළුවන් කියල හිතුවෙ නෑ නේද?
නෙළුම් පෙති පකෝරා
අවශ්ය ද්රව්ය
- නෙළුම් පෙති 10-15
- බිත්තර 1
- ලුණු හා ගම්මිරිස්කුඩු
- මිරිස්කුඩු තේ හැඳි 1/2
- කහකුඩු තේ හැඳි 1/2
- පාන්පිටි මේස හැඳි 2
- කඩල පිටි මේස හැඳි 1
- බැදගැනීමට තෙල්
- නෙළුම් පෙති සෝදලා වතුර වේලගන්න. බිත්තරය කඩලා ඒකට පාන්පිටි, කඩල පිටි, මිරිස්කුඩු, ගම්මිරිස්කුඩු, ලුණු, කහකුඩු ඔක්කොම එකතු කරලා වතුර දාලා උකු බැටර් එකක් හදාගන්න. දැන් නෙළුම් පෙති එකින් එක මේ බැටර් එකේ දාලා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
No comments:
Post a Comment