අවශ්ය ද්රව්ය
- මීට්බෝල්ස් පැකට් 2
- ෆ්රෙශ් මිල්ක් කෝප්ප 1
- චිකන් ස්ටොක් කෝප්ප 1
- ලුණු
- ගම්මිරිස්කුඩු
- තම්බාගත් ස්පැගටි පැකට් එකක්
- පාමසාන් චීස් කෝප්ප 1
- පාස්ලි 1/2
- මීට්බෝල්ස් සහ චිකන් ස්ටොක් ලිපේ තබා එය උතුරන විට කිරි කෝප්ප 2ක් ද එයට එක් කරන්න. එයට ලුණු, ගම්මිරිස් රස අනුව එක් කර මද වේලාවකින් ස්පැගටි එක් කරන්න. දැන් පාමසාන් චීස් එකතු කරන්න.
- ඉන්පසු එයට පාස්ලි කෝප්ප 1/2 ක් එක් කරන්න. හොඳට කලවම් කරලා තෙත ගතිය අඩු වෙනකොට ලිපෙන් බාගන්න.
No comments:
Post a Comment