Search This Blog

Monday, June 29, 2020

ටෙරියාකි චිකන්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය


  1. කටු ඉවත් කළ චිකන් තයිස් ග්‍රෑම් 500
  2. සෝයා සෝස් කෝප්ප 1
  3. වතුර කප් 1/2
  4. රතු සීනි කෝප්ප 1/2

  • පෑන් එකට තෙල් පොඩ්ඩක් තවරගෙන චිකන් ටික ලාවට ෆ්‍රයි කරගන්න.
  • මේකට වතුර, සෝයාසෝස් සහ රතු සීනි එකට කලවම් කරන් දාගන්න.
  • හොඳට කලවම් කරලා වහලා අඩු ගින්දරේ පිසගන්න. විටින් විට කලවම් කරගන්න. 
  • සෝයාසෝස් සහ සීනි හොඳට උකුවෙලා චිකන් වල තැවරිලා තියෙන ගාණට හිඳුනම චිකන් තැම්බිලාද කියල බලල ලිපෙන් ඉවත් කරගන්න.

No comments:

Post a Comment