අවශ්ය ද්රව්ය
- කටු ඉවත් කළ චිකන් තයිස් ග්රෑම් 500
- සෝයා සෝස් කෝප්ප 1
- වතුර කප් 1/2
- රතු සීනි කෝප්ප 1/2
- පෑන් එකට තෙල් පොඩ්ඩක් තවරගෙන චිකන් ටික ලාවට ෆ්රයි කරගන්න.
- මේකට වතුර, සෝයාසෝස් සහ රතු සීනි එකට කලවම් කරන් දාගන්න.
- හොඳට කලවම් කරලා වහලා අඩු ගින්දරේ පිසගන්න. විටින් විට කලවම් කරගන්න.
- සෝයාසෝස් සහ සීනි හොඳට උකුවෙලා චිකන් වල තැවරිලා තියෙන ගාණට හිඳුනම චිකන් තැම්බිලාද කියල බලල ලිපෙන් ඉවත් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment