Search This Blog

Monday, June 29, 2020

අලුවා

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. හාල්පිටි ග්‍රෑම් 500
  2. පැණි බෝතල් 1/2
  3. සීනි ග්‍රෑම් 50
  4. කජු

  • හාල්පිටි කබලෙ බැදගන්න. ඒකෙන් ටිකක් අයින් කරගන්න. කජු පොඩියට කපලා පිටි එකට දාගන්න.
  • පොල්පැණි හා සීනි එකතු කරලා උණු කරගන්න. පදම හරියට ගන්න ඕනේ. ඒ කියන්නෙ පැණි බිංදුවක් වතුරට දැම්මම යට යන පදමට එන්න ඕනේ. 
  • දැන් මේ පැණි පොඩ්ඩක් නිවුනම ටික ටික පිටි වලට එකතු කරන්න. ලා තද ගතියක් එනකල් අනාගෙන පිටි ඉහපු තැටියක ඉක්මණින් තුනී කරල උඩින් තව පිටි ඉසගෙන කපාගන්න.

No comments:

Post a Comment