අවශ්ය ද්රව්ය
- හාල්පිටි ග්රෑම් 500
- පැණි බෝතල් 1/2
- සීනි ග්රෑම් 50
- කජු
- හාල්පිටි කබලෙ බැදගන්න. ඒකෙන් ටිකක් අයින් කරගන්න. කජු පොඩියට කපලා පිටි එකට දාගන්න.
- පොල්පැණි හා සීනි එකතු කරලා උණු කරගන්න. පදම හරියට ගන්න ඕනේ. ඒ කියන්නෙ පැණි බිංදුවක් වතුරට දැම්මම යට යන පදමට එන්න ඕනේ.
- දැන් මේ පැණි පොඩ්ඩක් නිවුනම ටික ටික පිටි වලට එකතු කරන්න. ලා තද ගතියක් එනකල් අනාගෙන පිටි ඉහපු තැටියක ඉක්මණින් තුනී කරල උඩින් තව පිටි ඉසගෙන කපාගන්න.
No comments:
Post a Comment