පොටෑටෝ පෑන්කේක්
අවශ්ය ද්රව්ය
- අලගෙඩි 3
- චොප්කරගත් ළූණු ගෙඩි 1
- චොප්කරගත් අමුමිරිස් කරල් 2
- චොප්කරගත් මින්චි කොළ කිහිපයක්
- චොප්කරගත් ඉඟුරු සුදුළූණු තේ හැඳි 1
- ගම්මිරිස්කුඩු තේ හැඳි 1/2
- ලුණු තේ හැඳි 1/2
- පාන්පිටි කෝප්ප කාලක්
- බිත්තර 1
- අල ටික පොතු ඇරල සෝදල අරන් ග්රේට් කරගන්න. දැන් මේකට වතුර ටිකක් දාලා තියන්න. ටිකකින් ඒ ටික හෝදලා වතුර පෙරලා මිරිකලා ගන්න.
- දැන් මේකට උඩින් කිව්ව ඔක්කොම දාලා හොඳට අනාගන්න.
- පෑන් එකට තෙල් ටිකක් ගාලා මේ මිශ්රණයෙන් ටිකක් තැන් තැන් වලට රවුමට දාලා තුනී කරගන්න. දැන් දෙපැත්තම ෆ්රයි කරගන්න.
No comments:
Post a Comment