Search This Blog

Monday, June 29, 2020

පොටෑටෝ පෑන්කේක්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. අලගෙඩි 3
  2. චොප්කරගත් ළූණු ගෙඩි 1
  3. චොප්කරගත් අමුමිරිස් කරල් 2
  4. චොප්කරගත් මින්චි කොළ කිහිපයක්
  5. චොප්කරගත් ඉඟුරු සුදුළූණු තේ හැඳි 1
  6. ගම්මිරිස්කුඩු තේ හැඳි 1/2
  7. ලුණු තේ හැඳි 1/2
  8. පාන්පිටි කෝප්ප කාලක්
  9. බිත්තර 1

  • අල ටික පොතු ඇරල සෝදල අරන් ග්‍රේට් කරගන්න. දැන් මේකට වතුර ටිකක් දාලා තියන්න. ටිකකින් ඒ ටික හෝදලා වතුර පෙරලා මිරිකලා ගන්න.
  • දැන් මේකට උඩින් කිව්ව ඔක්කොම දාලා හොඳට අනාගන්න.
  • පෑන් එකට තෙල් ටිකක් ගාලා මේ මිශ්‍රණයෙන් ටිකක් තැන් තැන් වලට රවුමට දාලා තුනී කරගන්න. දැන් දෙපැත්තම ෆ්‍රයි කරගන්න.

No comments:

Post a Comment