ලොන්ඩ පතුරු
අවශ්ය ද්රව්ය
- පිටි ග්රෑම් 250
- සීනි මේස හැඳි 2
- බටර් මේස හැඳි 2
- බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 1/2
- ලුණු පින්ච් එකක්
- මේ ඔක්කොම කලවම් කරලා වතුර ටික ටික දාගෙන අතේ නොඇලෙන ඩෝ එකක් හදාගන්න.
- මේකෙන් පොඩි බෝල කීපයක් හදලා පැයක් පිපෙන්න තියන්න.
- වෙනම පාන්පිටි ටිකකට තෙල් මේස හැන්දක් වගේ දාලා දියාරු පාප්ප ටිකක් හදාගන්න.
- දැන් හදාගත්ත බෝල රෝලින් පින් එකෙන් හතරැස්ව තුනී කරගන්න. මේ මතුපිට බ්රශ් එකකින් හදපු පාප්ප ගාගන්න.
- දැන් මේ කොටුවෙ එක පැත්තකින් තුනට නවන්න. (ලීෆ්ලට් එකක් වගේ) නවාගත්තම සෘජුකෝණාකාරව පේන මේ ඩෝ එක පොඩි තීරු වලට කපාගන්න. ඒ තීරු වෙන වෙනම දික් අතට තුනී කරලා ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
පැණිපත් සඳහා
- සීනි ග්රෑම් 100
- වතුර කෝප්ප 1/2ක්
- පැණිපත් සඳහා සීනි වලට වතුර එකතු කරල හොඳින් උණුවෙන්න දෙන්න. (සීනි දියවෙනකම් උණු උනාම ඇති).
- බැදගත් පතුරු පැණි එකට එකතු කරල කළවම් කරල නිවෙන්න තියන්න.
No comments:
Post a Comment