ඉටලියන් ස්ටයිල් කව්පි
අවශ්ය ද්රව්ය
- තම්බාගත් කව්පි කෝප්ප 1
- තක්කාලි පියුරි කෝප්ප 1
- ලියාගත් ළූණු ගෙඩි 1
- තලාගත් සුදුළූණු බික් 3
- සීනි මේස හැඳි 1
- ගම්මිරිස් කුඩු හා ලුණු
- ඔලිව් ඔයිල් ටිකක්
- පෑන් එකට ඔලිව් ඔයිල් ටිකක් දාලා ළූණු ටික දාගන්න.
- ළූණු ටික තෙම්පරාදු වේගෙන එනකොට සුදුළූණු ටික දාල සුවඳ එන ගාණට තෙම්පරාදු උනාම තක්කාලි පියුරි එක දාගන්න.
- ඒකටම ගම්මිරිස් කුඩු හා ලුණු කුඩු රස අනුව දාගෙන සීනි ටිකත් දාලා හොඳට කලවම් කරගන්න.
- බුබුළු දාල උතුරගෙන එන කොට අන්තිමට කව්පි ටික එකතු කරගන්න.
- පාන් කන්න වගේම වෙජිටේරියන් අයට පාස්තා කන්නත් නියමයි.
No comments:
Post a Comment