අවශ්ය ද්රව්ය
- රතුළූණු ගෙඩි 15ක් පමණ
- තෙල් මේස හැඳි 2
- ලුණු
- කහකුඩු තේ හැඳි 1
- මිරිස්කුඩු තේ හැඳි 2
- සූදුරු තේ හැඳි 1
- අබ කුඩු තේ හැඳි 1
- විනාකිරි මේස හැඳි 2
- තෙල් වලට කහකුඩු, මිරිස්කුඩු, අබ කුඩු, සූදුරු දාලා රස අනුව ලුණු දාලා කලවම් කරගන්න. මේකට විනාකිරි එක්ක රතුළූණු ටිකත් එකතු කරගන්න.
- හොඳට කලවම් කරලා බෝතල් කරලා දවස් දෙක තුනකින් කෑමට ගන්න.
No comments:
Post a Comment