Search This Blog

Monday, June 29, 2020

කව්පි හාල්මැස්සො තෙම්පරාදුව

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. තම්බාගත් කව්පි ග්‍රෑම් 200
  2. පිරිසිදු කර බැදගත් හාල්මැස්සන් ග්‍රෑම් 50
  3. ලියාගත් බී ළූණු ගෙඩි 2
  4. ලියාගත් අමුමිරිස් කරල් 2
  5. අබ තේ හැඳි 1
  6. කෑලිමිරිස් තේ හැඳි 2
  7. කරපිංචා
  8. රම්පේ කෑල්ලක්
  9. තෙල් ටිකක්
  10. ලුණු

  • භාජනයක් ලිපේ තියලා තෙල් ටිකක් දාලා රත්වෙනකොට අබ ටික දාගන්න.
  • දැන් මේකට කරපිංචා, රම්පේ, අමුමිරිස්, ළූණු හා කෑලිමිරිස් ටික දාලා හොඳට කලවම් කරලා තෙම්පරාදු වෙන්න දෙන්න. 
  • ළූණු මැලවිලා හොඳට තෙම්පරාදු උනාම කව්පි ටිකයි බැදගත්ත හාල්මැස්සොයි එකතු කරලා කලවම් කරගන්න.

No comments:

Post a Comment