අවශ්ය ද්රව්ය
- පාන්පිටි ග්රෑම් 200
- ගී මේස හැඳි 4
- අයිසින් ෂුගර් ග්රෑම් 80
- කිරි මේස හැඳි 2
- මුද්දරස්පලම් ටිකක්
- අයිසින් ෂුගර් හා පාන්පිටි එක්කර ගී ඔයිල් වලින් අනාගන්න. කිරි ටික ටික එකතු කරගෙන අතේ නොඅලෙන පදමට ඩෝ එක හදාගන්න.
- දැන් පොඩි බෝල හදලා තුනී කරලා මැදට මුද්දරස්පලම් එක ගානෙ තියලා බටර් ගාගත් ට්රේ එකක තියලා 180°C ට විනාඩි 12ක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment