Search This Blog

Monday, June 29, 2020

කජු කංකුන් ඩෙවල්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. වියලි කජු ග්‍රෑම් 250
  2. කංකුන් මිටියක්
  3. කපාගත් ළූණු ටිකක්
  4. වියලි මිරිස් කරල් 2
  5. ඔයිස්ටර් සෝස් මේස හැඳි තුනක්
  6. සෝයා සෝස් මේස හැඳි දෙකක්
  7. තක්කලි සෝස් මේස හැඳි දෙකක්
  8. ලුණු
  9. කෑලි මිරිස්
  10. තලාගත් ඉඟුරු
  11. චොප් කරගත් සුදුළූණු මේස හැඳි 4

  • කංකුන් ටික කපන්නෙ නැතුව අතින් කඩලා, හොඳට සෝදල වතුර බේරෙන්න තියන්න. 
  • දැන් කංකුන් ටික ක්‍රිස්පි ගතියට එනකම් ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න. කජු සහ ළූණු ටිකත් වෙනම බැදගන්න.
  • වෙන භාජනයක් ලිපේ තියල ඒකට තෙල් මේස හැන්දක් දාල ඉඟුරු, සුදුළූණු සහ කපාගත්ත වියලි මිරිස් කරල් එකතු කරලා, සුදුළූණු රන්වන් පාට ​වෙනකම් බැදගෙන ඒකට සෝස් වර්ග තුන ස​හ කෑලිමිරිස් එකතු කරන් හොඳට මිශ්‍ර කරගන්න. 
  • පිළිගන්වන්න ටිකකට කලින් මේ මිශ්‍රණයට කජු සහ බැදගත් කංකුන් එක් කර කලවම් කරගන්න. 

No comments:

Post a Comment