අවශ්ය ද්රව්ය
- කෑලි හිටින සේ බ්ලෙන්ඩ් කරගත් ඕට්ස් ග්රෑම් 100
- සීනි ග්රෑම් 100
- මෙල්ටඩ් බටර් ග්රෑම් 100
- කිරිපිටි මේස හැඳි 2
- දුඹුරු සීනි ග්රෑම් 30
- ලුණු
- බේකින් සෝඩා තේ හැඳි 1
- මේ සියල්ලම එකතු කරලා අතේ නොඇලෙන ඩෝ එකක් අනාගන්න.
- විනාඩි 10ක් වගේ ෆ්රිජ් එකේ තියන්න. දැන් පොඩි බෝල හදලා තුනී කරලා බටර් ගාගත් ට්රේ එකක දාලා 180°C ට විනාඩි 10ක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment