අවශ්ය ද්රව්ය
- කාමර උෂ්ණත්වයේ තියාගත් බටර් 175g
- සීනි 175g
- ලොකු බිත්තර 3
- පිටි 150g
- කොකෝවා පව්ඩර් 50g
- වැනිලා තේ හැන්දයි
- බේකින් පව්ඩර් තේ හැන්දයි
- ලුණු පින්ච් එකක්
සියළුම ද්රව්ය එකට එක් කර හොඳින් විස්ක් කරගන්න. තෙල් කඩදාසි දමාගත් අඟල් 7ක රවුම් තැටියක දමාගන්න.
සෙල්සියස් 180ට ප්රී හීට් කරගත් අවන් එකක විනාඩි 30-40ත් අතර කාලයක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment