Sugar & Spicy
Search This Blog
Sunday, June 21, 2020
ෆ්ලාලස් චොකලට් කේක්
අවශ්ය ද්රව්ය
ඩාක් චොකලට් 225g
බටර් කප් 1
සීනි කප් 1
බිත්තර 4
බටර් සහ කුඩාවට කපාගත් චොකලට් ඩබල් බොයිල් කර මිශ්ර කරගන්න.
එය ලිපෙන් ඉවත් කර, මදක් නිවුණු පසු බිත්තර සහ සීනි එක් කර හොඳින් විස්ක් කරගන්න.
සෙල්සියස් 170ට ප්රී හීට් කරගත් අවන් එකක විනාඩි 30-35ක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment