Search This Blog

Sunday, June 28, 2020

අර්තාපල් පුඩින්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. තම්බාගත් අල 450 g
  2. කිරි ලීටර් 1 (එළකිරි , පිටිකිරි හෝ පොල්කිරි )
  3. මුද්දරප්පලම් 100 g
  4. කිතුල් හකුරු 450g
  5. බිත්තර 4 ක්
  6. වැනිලා සහ බටර් ස්වල්පය බැගින්

  • අල හොඳින් පොඩිකර බිත්තර සහ හකුරු කුඩු එක්කර හොඳින් කලවම් කරන්න. 
  • මෙයට කිරි ද එක්කර මුද්දරප්පලම් සහ වැනිලා ද සමග නැවත මිශ්‍ර කරන්න. 
  • බටර් තවරන ලද තැටියක දමා මෙය විනාඩි 30ක් පමණ ස්ටීම් ක​ර ගන්න.

No comments:

Post a Comment