අවශ්ය ද්රව්ය
- ග්රේට් කරගත් කැරට් කෝප්ප 2
- බටර් මේස හැඳි 2
- සීනි ග්රෑම්175
- කජු කෑලි මිටක්
- මුද්දරස්පලම් ස්වල්පයක්
- දොඩම් යුෂ ස්වල්පයක්
- එනසාල් ඇට 2
- ගාගත් දෙහි ලෙලි ටිකක්
- බිත්තර ටික කඩලා විස්ක් කරලා එනසාල් ටික එකතු කරන්න.
- ඒකට සීනි හා බටර් එකතු කරලා හොඳට කලවම් කරලා කජු, මුද්දරස්පලම් හා දොඩම් යුෂ එකතු කරලා කැරට් ටික එකතු කරගන්න.
- ඊලඟට ගාගත් දෙහි ලෙලි ටික දාලා කලවම් කරලා විනාඩි 45ක් ස්ටීම් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment