Search This Blog

Sunday, June 28, 2020

සියඹලා හොදි

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 


  1. සියඹලා යුෂ මිලිලීටර් 100
  2. කොත්තමල්ලි ඇට මේස හැඳි 1
  3. සූදුරු තේ හැඳි 1
  4. අමු ඉඟුරු තේ හැඳි 1/2
  5. අබ තේ හැඳි 1
  6. ගම්මිරිස් ඇට 10ක් පමණ
  7. කුරුඳු පොතු කැබැල්ලක්
  8. කරපිංචා ස්වල්පයක්
  9. රම්පෙ කෑල්ලක්
  10. බැදගත් මිරිස් කරල් 2
  11. පරිප්පු තම්බා පෙරාගත් වතුර ලීටර් 1
  12. තෙල් ස්වල්පයක්
  13. ලුණු රස අනුව

  • භාජනයක් ලිපේ තියලා රත්වෙනකොට තෙල් ටික දාගන්න.
  • ඉන්පසු අබ, කරපිංචා, රම්පේ, ගම්මිරිස් ඇට, සුදුළූණු, අමු ඉඟුරු දාලා තෙම්පරාදු කරගන්න.
  • ටිකකින් තලාගත් සූදුරු, කොත්තමල්ලි, සියඹලා යුෂ හා පරිප්පු තැම්බූ වතුර දාලා කළවම් කරගන්න.
  • උතුරනකොට ලුණු දමා ලිපෙන් බාගන්න. අවසානයේ උඩින් කඩාගත් මිරිස් කරල් ටික දාගන්න.

No comments:

Post a Comment