අවශ්ය ද්රව්ය
- අඹරන ලද එළුමස් ග්රෑම් 500
- චොප්කරගත් සුදුළූණු බික් 12-14
- චොප්කරගත් පාස්ලි ටිකක්
- චොප්කරගත් තක්කාලි ගෙඩි 4
- සුදු ගම්මිරිස්කුඩු ස්වල්පයක්
- ලුණු
- බේකින් පව්ඩර් තේ හැඳි 1/2
- කෙබාබ් ස්ටික්ස්
ඇඹරූ මස් වලට චොප්කරගත් සුදුළූණු, තක්කාලි, ලුණු, සුදු ගම්මිරිස්කුඩු, බේකින් පව්ඩර් දලා පැයක් මැරිනේට් කරගන්න.
දැන් කෙබාබ් ස්ටික්ස් අරගෙන අඹරාගත් මිශ්රණය ඒවායේ අඟලක විතර ඝනකමකට දවටගන්න.
බාබකිව් විදියට හෝ අවන් එකේ 200°C ක උෂ්ණත්වයට විනාඩි 20ක් බේක් කරගන්න.
No comments:
Post a Comment